Veelgestelde vragen

Snel antwoord op uw vragen

Partner worden

 • Hoe kan ik Partner worden?

  Heel eenvoudig. Via "Get on Board" kunt u enkele contactgegevens invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om nog een paar vragen te stellen en vervolgens een overeenkomst opstellen en u deze toesturen.

  Als u dit te snel vindt gaan en eerst nog even persoonlijk contact wilt hebben, dan kunt u ons natuurlijk ook eerst even bellen of het Contactformulier invullen.

 • Kan ik mijn aanvraag ook annuleren?

  Het "Get on board" proces is bedoeld om het u makkelijk te maken om met ons zaken te gaan doen. Uiteindelijk zullen we een samenwerkingsovereenkomst tekenen waarin we alles formeel bevestigen. Tot die tijd kunt u zonder opgaaf van redenen alles kosteloos annuleren.

Partner Programma

 • Wat kost deelname aan het Partner Programma?

  Deelname aan het Programma is gratis. Echter brengen wij wel maandelijks een factuur bij u in rekening voor het gebruik van de tools waarin u uw klanten aanmaakt en beheert. De hoogte van deze factuur staat los van het aantal klanten dat u bedient.

 • Hoe groot is de inkoopkorting?

  We hanteren vaste inkooptarieven voor u als Partner die natuurlijk lager liggen dan de adviesverkooptarieven. Bovendien ontvangt u een extra inkoopkorting die afhankelijk is van de omzet die u realiseert via dit Partner Programma. Eén van onze Partnermanagers vertelt u hier graag meer over.

 • Wie factureert mijn klanten?

  U factureert zelf uw eindklanten, maar wij kunnen dit ook namens u doen. In beide situaties emailen wij u (en eventueel uw klant) maandelijks de factuur.

 • Kan ik ook Vodafone en/of Ziggo diensten verkopen?

  Het is mogelijk om als Ziggo Integratiepartner ook internettoegang over de kabel vanuit het Ziggo-merk te verkopen. U brengt dan een contract tot stand tussen uw eindklant en Ziggo, waarbij Ziggo daarna ook de factuurrelatie met uw eindklant voor deze internetverbinding onderhoudt. Hiervoor ontvangt u natuurlijk wel een vergoeding. Dit staat verder los van de VoIP-diensten die u als Partner aan uw eindklanten aanbiedt en factureert.

  Indien u ook de overige Vodafone- en Ziggo-branded producten wilt verkopen, dan is het noodzakelijk dat u ook Partner wordt binnen het Vodafone Partner Programma. Dit staat helemaal los van het Partner Programma voor Ziggo Integratiepartners.

Trainingen en events

Staat u vraag er niet tussen?

Let’s do this together

Nog nergens aan gebonden, maar we willen graag verder kijken of en hoe we gaan samenwerken.

Let your business grow

Zodra de samenwerking rond is, gaan we ervoor zorgen dat het een succes wordt.

Advise, sell and deliver

Met de technologie en tools van Ziggo kunt u als Partner eenvoudig en winstgevend uw eigen VoIP-diensten verkopen, leveren én beheren.

Welcome on board

Fantastisch! We komen snel bij u langs met een goed aanbod.