Samen staan we sterk

Combineer uw eigen merk met de kracht van de Ziggo-technologie

Ons Partner Programma

Het Programma voor de Ziggo Integratiepartners onderscheidt zich door u centraal te stellen. Elke Partner is speciaal en krijgt onze volledige aandacht. Optimale servicegerichtheid is onderdeel van onze cultuur. Wij streven continu naar het verder vereenvoudigen van onze tools en processen.

Open en eerlijk

 Het Partner Programma is toegankelijk, bereikbaar en open. De stappen om te groeien zijn duidelijk en objectief.

Laagdrempelig

Uw investeringen zijn beperkt en er is geen ondergrens in omzet of aantal nieuwe klanten om deel uit te mogen maken van het programma.

Support

Wij bieden u veel ondersteuning in de vorm van trainingen en technische en commerciële support.

Trainingen

Kennis en expertise zijn belangrijk. Uw klanten verwachten dat u al hun vragen kunt beantwoorden. Daarom bieden we zeer regelmatig klassikale trainingen aan en organiseren we bijeenkomsten waarbij alle Partners welkom zijn om kennis uit te wisselen met onze engineers.

Partner Programma

 • Wat kost deelname aan het Partner Programma?

  Deelname aan het Programma is gratis. Echter brengen wij wel maandelijks een factuur bij u in rekening voor het gebruik van de tools waarin u uw klanten aanmaakt en beheert. De hoogte van deze factuur staat los van het aantal klanten dat u bedient.

 • Hoe groot is de inkoopkorting?

  We hanteren vaste inkooptarieven voor u als Partner die natuurlijk lager liggen dan de adviesverkooptarieven. Bovendien ontvangt u een extra inkoopkorting die afhankelijk is van de omzet die u realiseert via dit Partner Programma. Eén van onze Partnermanagers vertelt u hier graag meer over.

 • Wie factureert mijn klanten?

  U factureert zelf uw eindklanten, maar wij kunnen dit ook namens u doen. In beide situaties emailen wij u (en eventueel uw klant) maandelijks de factuur.

 • Kan ik ook Vodafone en/of Ziggo diensten verkopen?

  Het is mogelijk om als Ziggo Integratiepartner ook internettoegang over de kabel vanuit het Ziggo-merk te verkopen. U brengt dan een contract tot stand tussen uw eindklant en Ziggo, waarbij Ziggo daarna ook de factuurrelatie met uw eindklant voor deze internetverbinding onderhoudt. Hiervoor ontvangt u natuurlijk wel een vergoeding. Dit staat verder los van de VoIP-diensten die u als Partner aan uw eindklanten aanbiedt en factureert.

  Indien u ook de overige Vodafone- en Ziggo-branded producten wilt verkopen, dan is het noodzakelijk dat u ook Partner wordt binnen het Vodafone Partner Programma. Dit staat helemaal los van het Partner Programma voor Ziggo Integratiepartners.

Get on board

Uw eigen telco met Ziggo

Word Partner maak het u gemakkelijk met ons vernieuwde Partner Programma.

Get on board

Wilt u iemand spreken?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak met een Partnermanager?

 • Partner Programma

Let’s do this together

Nog nergens aan gebonden, maar we willen graag verder kijken of en hoe we gaan samenwerken.

Let your business grow

Zodra de samenwerking rond is, gaan we ervoor zorgen dat het een succes wordt.

Advise, sell and deliver

Met de technologie en tools van Ziggo kunt u als Partner eenvoudig en winstgevend uw eigen VoIP-diensten verkopen, leveren én beheren.

Welcome on board

Fantastisch! We komen snel bij u langs met een goed aanbod.